Onze partner uit Rotterdam

Een van onze partner bedrijven is het Rotterdamse aannemersbedrijf RS. Zij zijn operationeel in met name het Rijnmond-gebied, maar ook ver daar buiten indien het grotere aannemersklussen omvat.

Nieuwbouwprojecten: RS Aannemersbedrijf is een ondersteunende factor bij het tot stand komen van nieuwbouwprojecten. De meest voorkomende werkzaamheden van RS Aannemersbedrijf is vooral het aanleggen van leidingen en het monteren van inbouwkeukens op maat. Wij bevelen onze collega’s van harte aan.

Timmerwerkzaamheden: Of het nu om aanbouw, sloop-, of herstelwerkzaamheden gaat; de collega’s van RS Aannemersbedrijf maken een accurate planning op maat, die samen met de klant tot stand zal komen, en leveren uiteindelijk deugdelijk vakwerk af, waarbij de klanttevredenheid voorop staat.

Tuinwerkzaamheden: Tuinonderhoud of aanbouw laten uitvoeren in Rotterdam en omgeving? RS Aannemersbedrijf realiseert op vakkundige wijze uw wensen uit. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinhuisjes, schuttingen, vijvers, globaal tuinonderhoud, vlonders, en overige wensen.