Raam- en deurwerk

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning komt er vaak extra ruimte vrij, bijvoorbeeld door een extra slaapkamer, een bijkeuken of een uitbreiding van uw woonkamer. Om de hoeveelheid licht in uw woning te behouden is het plaatsen van extra ramen vaak geen overbodige luxe in deze gevallen! Aannemersbedrijf Koot staat voor u klaar om u te helpen bij deze werkzaamheid. Met een jarenlange expertise in het plaatsen van raamwerk en deuren, kunnen we u enerzijds helpen bij het uitvoeren van uw wensen en u daarnaast adviseren over mogelijke verbeteringen. Zo creëren we samen een geoptimaliseerd plan, die perfect aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden in de markt.

Ook voor het plaatsen van deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een grote kamer wilt splitsen in twee kleinere kamers, of wanneer u een bijkeuken met een deur naar uw terras wilt aanbouwen.

Ruim assortiment ramen en deuren

In de hedendaagse markt heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan veilige ramen en deuren (incl. deurbeslag). Kies bijvoorbeeld voor de standaardramen die we veel terugzien in oudere woningen, of neem een dakkapel voor extra licht op uw bovenverdieping. Dit brengt u tevens een mooi uitzicht over de omgeving van uw woning! U heeft niet alleen de keuze uit verschillende modellen ramen, ook het materiaal verschilt sterk. Kies bijvoorbeeld voor een traditioneel houten raamwerk, of ga voor het modernere kunststof. Hoewel het tweede makkelijker te onderhouden is, vinden sommigen hout veel mooier staan.

Ook op het gebied van deuren is er steeds meer mogelijk. Niet alleen in materialen verschillen deuren sterk van elkaar, ook worden er tegenwoordig naast de traditionele deuren bijvoorbeeld schuifdeuren aangeboden voor de toegang tot uw tuin vanuit de woonkamer. Zo’n schuifdeur zorgt voor veel licht in uw woonkamer, geeft u een prachtige uitkijk over uw tuin vanaf de bank of een stoel en maakt het comfortabel om in de zomer eenvoudig van binnen naar buiten te lopen. Dit is bijvoorbeeld ook een fraaie oplossing als u kinderen heeft.

Meer weten? Aannemersbedrijf Koot helpt u!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Aannemersbedrijf Koot u te bieden heeft op het gebied van raamwerk en deuren in uw woning? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwezenlijken van uw wensen? Onze medewerkers staan u op werkdagen tijdens kantooruren graag te woord via de vermelde kanalen op onze website om al uw vragen op het gebied van ramen en deuren te beantwoorden. Daarbij bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek om uw wensen in alle rust door te spreken.