Nieuwe vloer voor woningen

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Zoek niet verder want tegenwoordig zijn er veel nieuwe soorten vloeren waarmee u veel meer voordeel kunt behalen ten opzichte van traditionele vloeren. We raden u aan om te kijken naar de meest voorkomende gietvloeren zoals woonbeton, epoxy coating en epoxyvloeren. Naast deze stevige vloeren is er ook een mogelijkheid voor een veel voordeligere variant die vloercoating wordt genoemd.

Perfect voor gezinswoningen

Een gietvloer brengt met zijn prachtige uitstraling een geweldige sfeer in huis. De oneindige lijst van designkeuzes die u kunt maken zorgen ervoor dat een gietvloer altijd volledig op uw smaak afgestemd kan worden. Wat voor stijl u ook voor ogen heeft, of dat nu rustiek of modern is, alles is mogelijk met een gietvloer. Maar natuurlijk wilt u extra zuinig zijn op uw gloednieuwe vloer nadat hij is aangelegd. Stel je voor dat de kleine een pakje druivensap morst, of helemaal bemodderd naar binnen komt rennen! Met een gietvloer hoeft u echter nergens bang voor te zijn. De toplaag voorkomt dat er stoffen in de vloer trekken, en door naadloze afwerking is alles erg gemakkelijk met een doekje af te nemen!

De levensduur van een gietvloer

De gietvloer is de laatste jaren erg populair geworden en de levensduur is daar een belangrijke oorzaak van. Als u hem goed onderhoud dan kan de gietvloer wel een decennia haar glas behouden. Wij hebben ook alle materialen die u nodig heeft om de vloer zo lang mogelijk goed te houden.