De voordelen van een gietvloer

Een betonlook vloer is net als de gietvloeren die we kennen gemaakt van kunststof. Hierdoor heeft het exact dezelfde voordelen als een gietvloer. Dat betekent dat uw betonlook vloer uiterst gemakkelijk schoon te houden is. Omdat het -zoals de naam natuurlijk al aangeeft- een gegoten vloer betreft, kunnen er geen vuiligheden ophopen in hoeken en naden. Dat zorgt niet alleen voor veel schoonmaakgemak, maar biedt ook nog eens vele voordelen voor mensen met allergieën. Denk hierbij aan een allergie voor kattenharen of stof.

Ontwerp uw eigen vloer

Wellicht heeft u op onze andere blogberichten al gelezen dat de gietvloer ook de meest veelzijdige vloer is die u zult vinden. Dat is meer dan waar want tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een eigen ontwerp voor uw nieuwe vloer in te leveren. Hierin kunt u aangeven hoe dik de vloer moet zijn, welke kleuren deze moet bevatten of er ook patronen in de vloer verwerkt moeten worden. Vergeet niet dat het zelfs mogelijk is om een afbeelding in de vloer te laten verwerken.

Meer gietvloer tips

Wilt u meer over ons of over de voordelen van de gietvloer weten? Neem dan een kijkje op onze website of vraag meer informatie aan. Onze vakmannen  staan elke dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zoals u op onze website zult zien kunnen wij een mooie gietvloer in elk interieur leggen. Wij kunnen u alle mogelijkheden van de vloer laten zien. Ook voor een kunststof gietvloer kan u bijvoorbeeld bij ons terecht.