Goedkope werkschoenen onder de €50

Werkschoenen zijn verplicht voor werkzaamheden in de bouw. Als je in loondienst werkt dan worden veiligheidsschoenen in de meeste gevallen vergoed door de werkgever, maar wat nu als dit niet het geval is? Of als je voor jezelf werkt en je niet te veel geld wilt uitgeven aan werkschoenen.
WerkschoenenWinkel.NL heeft een groot assortiment aan werkschoenen in verschillende prijsklassen. Zij hebben negen werkschoenen onder de €50 inclusief BTW in het assortiment en in de meeste gevallen met gratis verzending.

Goedkope basiswerkschoen

De goedkoopste werkschoenen uit het assortiment zijn de basiswerkschoenen die verkrijgbaar zijn in een hoog en een laag model. De veiligheidsschoen, die voldoet aan de S3-normering, heeft een stalen veiligheidsneus, een overneus en een stalen veiligheidszool.

Safety Jogger werkschoenen
Het merk Safety Jogger is een bekend merk en heeft een aantal modellen die minder dan €50 kosten. Zo heb je de Safety Jogger Best Boy (hoog model) en de Best Run (laag model), waarbij het enige verschil de hoogte van de schoen is. De werkschoenen vallen onder de S3 veiligheidsklasse, hebben een stalen veiligheidsneus en een stalen veiligheidszool. Ook de Safety Jogger Eos is een goedkope hoge S3 veiligheidsschoen, maar dan met een ESD keurmerk, dit houdt in dat deze veiligheidsschoenen onder alle omstandigheden gegarandeerd een zeer lage elektrische weerstand heeft. Verder heeft Safety Jogger twee instappers in het assortiment die onder de €50 kosten, namelijk de Safety Jogger X0500 en de Safety Jogger X0600. De Safety Jogger X0500 is een witte instapper die aan de s2 norm voldoet en de Safety Jogger X0600 is een zwarte instapper met een s#-normering.

Goedkope dameswerkschoenen
Dames niet getreurd! Ook voor jullie heeft Safety Jogger speciaal werkschoenen De Safety Jogger Best Girl en Best Lady zijn zwarte werkschoenen met kleine roze details. De dameswerkschoenen, waarbij de Best Lady een hoog model en de Best Girl een laag model is, vallen onder de S3-normering, hebben een stalen veiligheidsneus en veiligheidszool en een smalle leest.