Aannemer inhuren voor je verhuizing

Soms loopt alles op rolletjes bij de verhuizing. Alles wordt op tijd opgeleverd en alle onderaannemers doen hun werk goed en ook op tijd. Het hele proces loopt zo goed dat het huis veel eerder opgeleverd gaat worden dan verwacht. Het lijkt wel een droom. Hoe vaak hoor je wel niet de horror verhalen dat het allemaal langer duurt dan gepland. Het is heerlijk om hier geen last van te hebben. Het hele verhuisplan wordt naar voren geschoven. Zeker nu de woning verkocht is en je in een huurwoning zit. Is het slim om de aannemer ook in te huren voor de verhuizing vraag je jezelf stiekem af. Hij heeft zo’n goede job gedaan! 

 

Een huis bouwen is vakwerk

 

Het bouwen van een huis is iets wat niet iedereen kan. Het lezen van de bouwtekeningen, het organiseren van de specialisten en ook het verzorgen van de juiste bevoorradingen. Het is moeilijk om dit allemaal goed te timen. Het voorbeeld wat we schetsen zal niet vaak uitkomen. Het is echter wel het droomscenario. Wanneer het uitkomt kan ik me voorstellen dat je ze meer werk wilt geven. Het verhuizen van alle spullen door de aannemer is toch wel iets anders. 


Verhuizen is een vak apart 

 

Het verhuizen van alle spullen is een echte klus. Ook is er specialistische apparatuur voor nodig. Een goede verhuiswagen, verhuisdekens, dozen, kratten en mogelijk zelfs een verhuislift. Het is belangrijk om te kiezen voor een specialist. Bekijk hier wat een goed verhuisbedrijf allemaal kan doen. De verhuizer heeft ervaring en weet precies wat hij doet. Hoewel de aannemer een specialist is in zijn vakgebied zal er toch leergeld betaald moeten worden om alles goed te laten verlopen. Schoenmaker blijf bij je leest is een veelgebruikte uitdrukking welke hier zeer van toepassing is. Een vakman op één gebied is nog geen vakman op een ander vakgebied.