Austria binnendeuren

Binnendeuren nemen een vrij grote plek in. Ons interieur kan eenvoudigweg niet zonder binnendeuren. De woonkamer kan soms al drie of meer deuren beschikken, die toegang bieden naar hal of keuken. Een living kan door een goed gekozen deur, nét even de juiste looks krijgen. Het moet echter niet zo zijn, dat een binnendeur als blikvanger wordt gebruikt. Een binnendeur is functioneel. Deze sluit de ene ruimte voor de andere af. Binnendeuren moeten bij het interieur passen. Een strakke deur zonder al te veel poespas kan prima in een moderne woonomgeving. Een deur voorzien van glas in lood raampjes zijn meer geschikt voor de klassieke woonstijl.

 

Vormgeving en kleur

Austria binnendeuren kunnen het karakter van uw woning een geheel eigen aanzien geven. Kiest u voor landelijk of juist voor een retro uitstraling? Austria binnendeuren hebben een breed scala aan verschillende deuren. Modern, klassiek of juist een eigentijdse landelijke variant. Binnendeuren zijn ruim voorradig in het assortiment. Wilt u een dichte deur of juist een deur met glas? Binnendeuren kunnen het interieur een juiste boost geven zonder dat ze opvallend zijn.

 

Stompe of opdekdeur

Een stompe deur valt helemaal in het kozijn. De deur wordt met scharnieren afgehangen. Een stompe deur wordt veelal als buitendeur gebruikt.

De opdekdeur wordt meestentijds als binnendeur gebruikt en zorgt voor veel minder tocht. Met paumelle scharnieren wordt de opdekdeur afgehangen. Austria heeft binnendeuren in de stompe en de opdekvariant.

 

Binnendeuren van Austria

Austria is een populair merk wat binnen- en buitendeuren betreft. De collectie van Austria bestaat uit moderne, industriële, tijdloze tot klassieke deuren. Eigentijdse deuren die duurzaam zijn en gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Een korte beschrijving van een aantal Austria deuren.

 

Balance

Balance deuren van Austria geven het interieur een gemoedelijke uitstraling. Deze no-nonsens deuren hebben een strakke profilering en bestaan uit diverse glasvarianten. Deze opdekdeuren worden kant en klaar geleverd. Wit afgelakt vormen ze een mooie aanvulling op een modern, tijdloos interieur.

 

Sense

De Sense Austria serie heeft een strak uiterlijk en dieperliggende panelen. Zijn geen glaslatten aangebracht, zodat deze deuren aan beide kanten dezelfde uitstraling hebben. Austria deuren zijn direct klaar voor montage en worden snel geleverd.

 

Dutch line binnendeuren

De Dutch line serie binnendeuren hebben een wat streng aanzien. Recht door zee zonder poespas. Deze deuren passen, al of niet voorzien van glas in lood raampjes, prima bij de stijl van een jaren ’30 woning. Deze deuren hebben een gedeelde onderdorpel en een facetprofiel. Deuren zoals ze vroeger werden gemaakt.

 

Kamerhoog

Austria binnendeuren zijn ook verkrijgbaar in kamerhoge deuren. Deze deuren hebben een geweldig, ruimtelijk effect. De deuropening is van vloer tot plafond en met een breedte tot 93 cm verkrijgbaar.

 

Boardpaneeldeuren

Wilt u niet al te veel geld besteden aan binnendeuren maar toch een kwaliteitsdeur? De boardpaneeldeuren van Austria zijn prima deuren voor een budgetprijs. Scherp geprijsde deuren van hoge kwaliteit. U heeft 5 jaar garantie op elke binnen- of buitendeuren. Kijk voor leveringstijden op de desbetreffende websites.